5 destinații ieftine recomandate de Cezar Dumitru pentru vara lui 2019

5 destinații ieftine recomandate de Cezar Dumitru pentru vara lui 2019


Binecunoscutul blogger de călătorii, Cezar Dumitru, a recomandat cititorilor destinatii.EU 5 destinații ieftine de care se pot bucura în vara lui 2019. 

Pe măsură ce se apropie vara, mulți dintre noi începem să ne gândim la noi destinații, noi orizonturi, noi locuri de descoperit. Și mulțumesc lui Dumnezeu, există atât de multe locuri minunate în Europa, care pot fi savurate. Deci, în cazul în care ați vizitat deja Barcelona , ​​ Roma , Amsterdam sau Viena , să vedem care sunt pietrele ascunse care pot fi vizitate fără a vă goli portofelele.

destinații ieftine vara 2019

Tbilisi, Georgia – este probabil una dintre cele mai bune 10 capitale ale Europei. Din moment ce Tbilisi este conectat direct la București cu avionul, puteți descoperi această adevărată bijuterie. Construit în jurul unui râu, care utilizează pe deplin cartierul deluros, Tbilisi oferă 3 generații de arhitectură minunat restaurate – orașul vechi din secolul al XVIII-lea al secolului al XIX-lea, care seamănă uluitor cu arhitectura balcanică tradițională, cu granițele țariste imperiale ruse și cu sovietismul la fel de impresionant căi. Mâncarea este excelentă și vinul este divin – vinul din Georgia nu este o băutură, este o religie”, spune Cezar Dumitru, blogger la Imperator Travel.

destinații ieftine vara 2019

Vizitați orașul vechi, descoperiți bisericile și casele sale, descoperiți cartierul musulman surprinzător, construit spectaculos pe un deal abrupt și bucurați-vă de acest oraș prietenos. În plus, marele Caucaz se află la 2 ore și autostrada militară este bine cunoscută ca una dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume.

destinații ieftine vara 2019

Chișinău, Moldova – Chișinău nu este vorba de o arhitectură incredibilă – deși ar putea să dezvăluiți câteva pietre prețioase, dar este vorba de relaxare, plimbare, mâncare de mâncare fantastică și savurarea unui vin bun. De fapt, cele mai spectaculoase priveliști din Moldova sunt în jurul vinului – două orașe subterane reale unde vinul este depozitat de-a lungul timpului … Cricova și Mileștii Mici (mai târziu este o suburbie a Chișinăului) au zeci de kilometri construiți subteran (ar trebui să le vizitați o mașină) conduc la niște săli minunate de prelevare de probe și petreceri.

destinații ieftine vara 2019

Kiev, Ucraina – deși Ucraina nu este exact în știri pentru unele fapte bune, Kiev este departe de prima linie și este complet sigur. Prima impresie care vine de la aeroport nu este una plăcută – blocuri comuniste sumbre și multe chioșcuri care vând totul în jurul stațiilor de metrou. Dar imediat treceți prin puternicul râu Dnepr, simțiți că vă duceți la mii de kilometri distanță. Bisericile colorate, palatele imperiale, piețele mari (inclusiv renumitul Maidan) și vechile cartiere sunt extrem de încântătoare. Vreți să vizitați cel mai monumental eșantion de stalinism gotic – plimbare pe bulevardul Khreschiatyk, cel mai bun exemplu de arhitectură mare stalinistă din fosta URSS.

destinații ieftine vara 2019

Dar dacă sunteți o doamnă, aduceți-vă cele mai bune îmbrăcăminte – bulevardul poate fi ușor confundat cu un podium de modă, toate doamnele sunt îmbrăcate ca modele. Dacă sunteți un bărbat, niște blugi vechi albastri își vor face treaba. Dacă vă simțiți să aveți experiențe ciudate, bine, Kievul este probabil cel mai bun loc – există excursii de o zi organizate la Cernobîl (nu vă faceți griji, veți merge în zone fără radiații mai mari decât zborul intercontinental mediu) și Pervomaysk – baza pentru rachetele nucleare intercontinentale care au vizat New York sau Washington nu mai mult de 30 de ani în urmă.

destinații ieftine vara 2019

Talinn, Estonia – sentimentul de a juca Hansel și Gretel? Du-te la Talinn, un oraș care arată ca din turtă dulce. Tallinn are 2 orașe vechi – comercianții (orașul inferior) și cei nobili (orașul superior) cu străduțe încântătoare, pietruite, priveliști fantastice (urcând în turnul primăriei sau catedrala), restaurante și piețe excelente. În unele zone, s-ar putea să vă simțiți pierdut într-un labirint, dar nu vă faceți griji – este un labirint încântător.

destinații ieftine vara 2019

„În afara orașului vechi, există un palat imperial al țarilor ruși și unul dintre cele mai frumoase muzee marin din regiune (inclusiv vase militare pentru fani). Este un oraș extrem de verde, așa că atunci când strălucește, simți că într-o zonă de minuni. Pentru un pic de schimbare, luați un feribot și, în două ore, vă aflați în Helsinki , capitala Finlandei, mai austeră, dar la fel de interesantă”, a mai spus Cezar.

destinații ieftine vara 2019

Cracovia , Polonia – de ani de zile a fost poreclită Praga nedescoperită. Între timp, a fost descoperit și mii de turiști își plimbă zilnic străzile pietruite, dar nu vă faceți griji – dacă vă duceți la două străzi de la străzile principale, masele vor fi subțiri. Descoperiți spectaculosul castel Wawel unde monarhia poloneză-lituaniană a stocat bogății, dar nu pierdeți străzile orașului vechi. Într-una din suburbii, vizitați Muzeul Schindles House.

destinații ieftine vara 2019

Nu este muzeul obișnuit, este un muzeu în care nu veți vedea mai multe expoziții mai mult sau mai puțin interesante, este un muzeu multi-senzorial – veți merge de fapt în Cracovia din anii 1940 – cu toate sunetele, locurile, tramvaiele, magazinele , ghetouri, sânge și șocuri. Dacă simțiți nevoia de aer proaspăt, Zakopane , capitala muntelui Poloniei este la numai două ore distanță. Faceți unele drumeții sau descoperiți populația locală a Guralelor – aparent, ei sunt moștenitorii țăranilor emigrați din secolul al XV-lea care încă mai gătesc mamaliga (aka polenta) și au niște haine tradiționale care amintesc de Maramureș.

Facebook Comments

Leave a Reply